Meny 2017

Förrätter

 

Äppelspånrökt torskrygg

med dill, räkor, pepparrot, krispigt ägg och fänkålscrudité

Citrusgravad lax

med soya, wasabi, rischips och sjögrässallad

Lättrökt kalvpastrami

med picklad skogssvamp, västerbottenost och frisésallad

Gotländska rödbetor

med getost, melonkärnor, honung och surdegskrutonger

Varmrätter

Halstrad röding

med saltbakade betor, hummersås, kräftor och blomkålspuré

Pepparsekt oxfilé

med svartrot, tryffels, potatisconfit med timjan och vitlök

Kalvytterfilé

med vichyssoisepuré, salvia, smörbakade morötter och portvinssås

Gårdskyckling

med rosmarin, parmesanpolenta, smörslungade primörer och rödvinssky

Dessert

Hallonsorbet

med lakritsmaräng, citron och venekrasse

Chokladfondant

med passionsfrukt, maräng, hallon och vaniljcréme

Lemoncheesecake

med rostad dulche de leche och kanderade pistagenötter

Svenska ostar

med hemmagjord kompott och nybakat fröknäcke

Vi rekommenderar

Lägg gärna till ett vinpaket så väljer vi passande viner till middagen.

Välkommen att höra av er om ni har några frågor eller önskemål.