Boxes – en fartfylld teamaktivitet

Boxes är en aktivitet som på ett lekfullt och tävlingsinriktat vis stärker lagkänslan. Syftet med aktiviteten är att sätta deltagarnas samarbete på prov och samtidigt öka gruppens insikt och förståelse för varandras egenskaper och styrkor. En fartfylld företagsaktivitet som kan ske både inomhus på hotellet och utomhus i skärgårdsmiljö.

Ni delas in i lag om 3-8 personer där ni möts i ett antal spännande grenar och 15 lagindividuella boxuppdrag, där tålamod, gruppens samarbete, och kreativitet sätts på prov.
Antalet grenar och typ anpassas för gruppen.

När aktiviteten börjar får varje lag ett startkit med instruktioner, kamera, karta, block, och diverse klurigheter.

Ni kan välja bland följande grenar:

Boxen x 15 (Obligatorisk)
Lagen tar sig till en kontrollplats där de finner en box. Boxen innehåller ett fotouppdrag en klurig fråga alternativt ett uppdrag. Det första laget som tar sig till boxen, finner även en liten bonus.

Drone flyer
Med en radiostyrd flygande Drone med inbyggd HD-Kamera ska gruppen lösa 3 st enklare ekvationer. Gruppen som snabbast levererar svaret vinner.

Invägning
Bakom varsin skärm får varje lag varsin rulltårta. Nu gäller det att under 5 omgångar gemensamt besluta hur stor tårtbit som ska tas ut till vägning. Laget som vid varje vägning lyckats ta med störst tårtbit får poäng. Efter samtliga omgångar räknas poängen ihop och det vinnande laget får ta med sig poängen i tävlingen.

Blåsningen
Varje lag tilldelas 10 st pilar och ett blåsrör. Nu gäller det att med minst 2 st pilar blåsta per person samla ihop flest poäng på lagets måltavla. De lag som vinner tilldelas poängen.

Håll dig på mattan
Lagen tilldelas 2-4 st mattor, genom att lägga dessa mattor framför sig, gäller det för hela laget att först ta sig till mål på utsatt tid utan att nudda marken. Är det någon som inte håller sig på mattan, får laget börja om ifrån startposition.

Skidgång
Hela laget ska på ETT par väldigt långa skidor ta sig till mål innan tiden går ut. Balans och samarbete är prio. Faller någon börjar laget om från startlinjen.

Pussel
Med endast 7 bitar ska laget återskapa en given form. Laget får placera 1 bit i taget. Den grupp som på utsatt tid löser uppgiften vinner.

Konferensaktiviteten beräknas pågå under ca 1,5-2 timmar, prisutdelning till vinnaren tar ca 5-10 minuter.

Aktiviiteter

Question mark

Utsikten The Hunt

The Hunt är precis så fysiskt tuff, utmanande eller så enkel som ni vill. Vi bygger aktiviteten helt efter era önskemål och den går att genomföra var ni än befinner er. Under tidspress och ständigt med ett eller flera andra …

Team of athletes running outdoors on summer

Inspirationspass löpning

Vi lär ut hur individen kan utvecklas som löpare, uppleva sin förbättring och uppleva mer lust i träningen. Vi fokuserar på teknikutveckling och konditionsträning. Självklart full delaktighet för alla i gruppen. Tidsåtgång: 50 – 90 minuter. Upp till 30 deltagare …

Four euphoric friends watching a tablet

The Tablet Game

The Tablet Game är ett spel som är surfplattebaserat. Varje lag får varsin surplanta som fungerar både som karta och frågeställare. Lagen ska navigera med hjälp av GPS-punkter till de olika uppgifterna och när lagen kommer i närheten av en …

IMG_1044

Mysteriet på Utsikten

På ett snillrikt och naturligt sätt förstärks företagets och gruppens vi-känsla.

Fiskeguiding

Fiskeguidning i Nynäshamns skärgård

Följ med på ett spännande fiskeäventyr Nynäshamns skärgård i specialutrustade båtar och bli ett med havet.

????

Yoga för alla

Vill ni pröva en lugn företagsaktivitet så föreslår vi yoga – en lugn mjuk och avslappnande aktivitet för alla.

gameshow

Gameshow

Har du funderat på hur det känns att delta i ett underhållningsprogram?

Körslaget

Körslaget

Körslaget ett musikaliskt möte

ost

Ost- och vinprovning

Välkommen till Utsikten Meetings ost- och vinprovning.

Cocktailbaren

Alkoholfri drinkskola

Imponera på dina vänner med goda, smakrika och vackra alkoholfria drinkar.