Yoga för alla

Yoga är något som passar för alla, vill ni pröva en lugn företagsaktivitet så föreslår vi yoga – som är en mjuk och avslappnande yogaform. 

Aktiviteten fungerar lika bra för dig som har mycket erfarenhet av yoga och för dig som är helt nybörjare. Efter yogaklassen är ni harmoniska och lugna och redo för nya upptåg. Är ni ett gäng erfarna yogisar som önskar den mer kraftfulla och dynamiska yogan så har vi även det.

 

Dynamisk Vinyasa Flow Yoga

Ett 60 minuters yogapass som passar nybörjaren som den mer avancerade. Passet består av olika nya sekvenser för varje pass till härlig musik. Passet börjar med Pranayama, följt av stående sekvenser, upp och ned Asanas, Savasana/avslappning. Denna yogaform passar inte gravida.

 

Fettförbränningsyoga (Cardioyoga)
Ett 45 minuters intensivt yogapass vilket främjar uthålligheten i hjärtat, lungor, samt blodkärl vilket levererar syre i kroppen. Desto effektivare din kropp levererar syre, desto lägre blir din andning. Hjärtats kondition är väldigt viktigt och i sin tur minskar stress, sänker blodtrycket och minskar kolesterolvärdet. Ett riktigt bra fettförbränningspass. Passar inte gravida.

 

Yogastretch

Ett skönt 45 minuters yogapass med fokus på stretching av hela kroppen. Värm up och ta en löptur innan passet och möt oss sedan i yogastudion.

 

Restorativeyoga

Ett avslappningspass på 60 minuter till lugn musik med sköna andningsövningar och viss stretch. Kom och njut med varma filtar och tända ljus.

 

Barn och ungdomsyoga

I samband med ”Kidding around yoga” så erbjuds fina yogapass fyllda med sånger, lekar, meditativa pussel anpassade till barn, ungdomar med eller utan funktionshinder.

Aktiviiteter

Question mark

Utsikten The Hunt

The Hunt är precis så fysiskt tuff, utmanande eller så enkel som ni vill. Vi bygger aktiviteten helt efter era önskemål och den går att genomföra var ni än befinner er. Under tidspress och ständigt med ett eller flera andra …

Team of athletes running outdoors on summer

Inspirationspass löpning

Vi lär ut hur individen kan utvecklas som löpare, uppleva sin förbättring och uppleva mer lust i träningen. Vi fokuserar på teknikutveckling och konditionsträning. Självklart full delaktighet för alla i gruppen. Tidsåtgång: 50 – 90 minuter. Upp till 30 deltagare …

Four euphoric friends watching a tablet

The Tablet Game

The Tablet Game är ett spel som är surfplattebaserat. Varje lag får varsin surplanta som fungerar både som karta och frågeställare. Lagen ska navigera med hjälp av GPS-punkter till de olika uppgifterna och när lagen kommer i närheten av en …

IMG_1044

Mysteriet på Utsikten

På ett snillrikt och naturligt sätt förstärks företagets och gruppens vi-känsla.

Fiskeguiding

Fiskeguidning i Nynäshamns skärgård

Följ med på ett spännande fiskeäventyr Nynäshamns skärgård i specialutrustade båtar och bli ett med havet.

gameshow

Gameshow

Har du funderat på hur det känns att delta i ett underhållningsprogram?

Körslaget

Körslaget

Körslaget ett musikaliskt möte

Boxes

Boxes – en fartfylld teamaktivitet

Boxes är en aktivitet som på ett lekfullt och tävlingsinriktat vis stärker lagkänslan.

ost

Ost- och vinprovning

Välkommen till Utsikten Meetings ost- och vinprovning.

Cocktailbaren

Alkoholfri drinkskola

Imponera på dina vänner med goda, smakrika och vackra alkoholfria drinkar.